Wie is RonB ?

Geboren aan de GA Brederolaan te Maassluis op 9 oktober 1965.

0 jaar
10 jaar
20 jaar
30 jaar
40 jaar
50 jaar


Inmiddels Abraham gezien en in het rijke bezit van 3 prachtige dochters:


Kristel (30 oktober 1998)
Tamar (19 december 2002)
Norah (29 mei 2006)


Na een kortstondige carrière als onderzoeker in de koolhydraatchemie aan de TU Delft, die me twee publikaties in het tijdschrift 'Carbohydrate Research' en een octrooiaanvrage opleverde, ben ik halverwege de jaren negentig in de ICT terechtgekomen bij IP/Informatica Projectgroep, het tegenwoordige Sogeti.
Daarna volgden Delion Automatisering BV (mainframedetacheerder) en de verzekeraar Fortis ASR (het oude Stad Rotterdam), voordat ik begin 2006 in dienst kwam bij Provide Consultancy, ook een ICT-detacheerder. Op 1 april 2014 kwam daar een abrupt einde aan en volgde op 1 november een nieuwe baan bij eindelijk een niet-financiële instelling zijnde het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers in Rijswijk.
Mijn vrije tijd staat voor een groot deel in het teken van de duursport. Begin 2015 heb ik me aangesloten bij de triatlonvereniging Trifa en zal ik me naast het langeafstandslopen dus moeten gaan bekwamen in het racefietsen en vooral het (borstcrawl)zwemmen. Uiteraard zal dit niet ten koste gaan van de trainingen en het beheer van de website bij AV Waterweg, de plaatselijke atletiekvereniging.
Daarnaast schrijf ik graag, tot uiting komend in de hier te lezen verslagen over hardloopwedstrijden, (fiets)vakanties en mijn moeizame militaire diensttijd (lichting 90-1) als tankchauffeur en kopieerder.
Van juni 2014 tot december 2017 schreef ik colums voor maassluis.nu waarvan er 125 te lezen zijn onder deze link.